fredag 23. april 2010

Vinter eller vår....

Nu tycker jag vädret kan bestämma sig... Strålande sol i morse, sen snøblandat regn på eftermiddagen... Blir inte riktigt klok på vädret, men det går åtminstone åt rätt håll!

Lite nyheter är i beställning från Ib Laursen. Hoppas det kommer till veckan :)
Annars är det lite dålig fart på affärenrna om dagen. Nagelkunder har jag gott om, men saknar att folk kommer in och tittar på våra prylar... Tyvärr är marknadsföring så alltför dyrt, så man får bara vänta ut och hoppas att folk får ögonen upp för min lilla butiksdel.

Jag har en hemlig dröm om att utöka mitt sortiment va gäller butiksdelen (inte så hemlig nu länger eller hur.... :) Men som läget är nu är det tyvärr omöjligt med tanke på storleken på lokalen. Men planeringen är halva jobbet eller hur???

Drömmar är gratis som dom säger så jag drömmer ett tag till, plötsligt händer det kanske att jag vaknar och min dröm har blivit verklighet :)


En annan dröm som har blivit verklighet är att jag har nu blivit stolt ägare av en charmig 20-tals villa på landet :) Alldeles ensam, men jag går på med liv och lust :) Som tur är så är det bara lite småjusteringar inomhus som ska till för att det ska bli perfekt. Allt annat är redan fixat av tidigare ägere. Kan knappast vänta tills jag får nycklarna i handen så jag kan börja förverkliga min husdröm... Men attans va svårt det är när man ska välja tapeter och färg till ett helt hus. Man har en vision i huvudet om hur man vill det ska se ut, men lite svårare är det att få till i praksis. Det är ju en djungel där ute va gäller mönster och färger.


(Mitt nya hus)
Jag får ta lite hjälp av goda vänner med öga för inredning, två huvuden tänker ju bättre än ett som det heter :)
Nu ska jag avsluta denna dagen, och fortsätta drömma :)


Ha det gott där ute!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar