fredag 3. juni 2011

Sommar!

Just nu sitter jag på toget från Stockholm till Arboga och tittar ut på en blå himmel. Temperaturen har jag tyvärr inte fått känna på för jag har suttit på flyg och tog i hela dag.
Meningen var att jag skulle kommit hem fra nordsjön i går, men vädret i Norge ville inte riktigt samarbeta. Dimman kom sigande och då kunde inte helikoptern landa så vi fick pent gå ner, klä av oss och hoppa i arbetskläderna igen. Det är en sån nedtur när vi hörer helikoptern över oss, men måste avbryta inflygningen på grund av för dålig sikt. Alla är så innställd på att få åka hem efter (för de flesta) 14 dagar borta från familjen.
Men så är det att jobba som jag gör, jag kan inte bara sätta mig i bilen och köra hem när jag har jobbat klart :)

Nu är det sex veckor hemma som gäller och jag längtar till butiken. I morgon blir jag där från 10-14, sen håller jag stängt på mångag 6. juni.

Det närmar sig fruktansvärt fort till bröllopet också. En månad kvar nu.... (hjälp)... Det är bara att sätta fart så vi blir klara med allt som ska göras. Än så länge är det lugnt med nerverna, men de kommer nog mot slutet :)
Veckan innan bröllopet, dvs. sista veckan i juni kommer jag ha lite ändrade öppetider. Butiken kommer vara öppen måndag till fredag 14-18 varje dag.
Jag kommer påminna er när det närmer sig :)

Jag vet att jag har fått in lite nytt medans jag är borta så i morgon ska jag försöka fota lite.

Ha en fantastisk helg alla rara och njut ordentligt av det fina vädret!

Varma kramar från mig! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar