mandag 27. februar 2012

Hej på er!

Så var det måndag och ny vecka står för dörren. Många av er var kanske på fjellet och njöt av vinter och snö förra veckan. Nu har snön kommit hit också, men som jag förstår blir den inte långvarig. Skottvänlig snö som jag vill kalla det. I morgon ska det bli strålande sol och 8-10 grader varmt. Synd man är tvungen att spendera den inomhus.... Jobbar 10-18 i morgon, så jag ska få titta på det fina vädret :)

Som ni vet har det ju redan kommit massor med fina vår/sommarkläder, men mer väntas. Soulmate kommer skicka ut sin kollektion runt den 8-9 mars, så det blir lagom till modevisningen!
Ja, för ni har väl inte missat att Lions arrangerar modevisning i år igen???
Onsdag 14 mars, klockan 19:00  på Fröviskolan.
Billjetter kan köpas på La Fayette, Salong L.O, Hårmagasinet och Lilla Grön.
Priset är 125:-, då får man lite lätt förtäring och kaffe på köpet. Samt en massa sköna kläder att titta på. Fem butiker ska vara med i år, Snövitt & de små, självklart :) Antoinette från Lindesberg, Iis från Lindesberg och Pagelle och Anna Lunda från Örebro. De fyra sista är såklart inget att titta på, eller hur??? :) :)
Skämt åt sido.... Jag kommer i alla fall visa en massa fina kombinationer från alla mina märken.
Hoppas vi ser dig där!

Om du inte har möjlighet att komma till Fröviskolan den 14. mars kommer jag ha en egen liten kundkväll i butiken. Datum är något oklart, måste stämma av med mina modeller om de kan hjälpa mig med att visa kläder. Återkommer om det lite senare. 

Avslutar med en bild från Soulmates vårkollektion som är beställt. En liten sneakpeak innan visningen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar