mandag 13. september 2010

Till havs igjen

Så var det dags att åka till Norge fär att jobba lite igen. Fem veckor går så otroligt fort, i alla fall nu som jag måtte på kurs två dagar förra veckan. Känns som jag precis kom in dörren... För ni som inte vet va jag jobbar med så kan jag berätta att de sista 12 åren har jag jobbat som städerska på en oljeplattform i Nordsjön. Eller jag ljuger lite nu, de sista tio jobbat jag på en gassplattform, men det är ju nestan samma sak :) Efter att jag började jobba efter mammaledigheten gick jag ner i 50 % tjänst. Jag tyckte det blev lite länge att vara borta i 14 (15) dagar från min lilla ängel. Därför jobbar jag nu en vecka sen är jag ledig i fem veckor, eller i alla fall ledig från havet. De andra veckorna jobbar jag som kännt i salongen/butiken.
När jag är borta från salongen tar Veronica över ställningarna, men nu när vi ska splittra på oss måsta jag hitta en annan lösning. Vi kommer ha lokalerna vägg i vägg, men jag kan inte lägga ansvaret för min butik över på henne, hon har ju egna kunder hon måste ta hand om :) 
Jag vet inte hur jag ska lösa det för det finns tyvärr ingen ekonomi i företaget så jag kan anställa en person för den veckan. Ni får hoita till om ni känner någon som gärna vill jobba gratis en vecka var sjette vecka ;) 

Speglar från Housedoktor är åter i beställning, de kommer till öppningen av nya lokalen (Om vi får som vi vill) 
Här är lite bilder...
Det kom visst bilder överallt här. De ville inte riktigt samarbeta i dag.
Nu måste jag sätta fart här och lämna tösen på dagis. Ha en bra jobbvecka!
Kram

2 kommentarer:

  1. Hej, fastnade när jag såg att du jobbar som städerska på oljeplattform. Hur går man till väga om man själv vill prova att jobba inom detta? Något bra tips? Hur gjorde du för att få in foten i branschen?

    SvarSlett
  2. Hallå där, jag är en tjej från kopparberg som fyller 21 år och har stora funderingar just om detta jobb. Jag har kollat upp lite om utbildningar och grejer men har du något bra tips om vart man kan vända sig, hur det går till osv? Jag är jätteintresserad. Tack på förhand :) Du kan svara på min hotmail om du känner för det: Sandragumman@hotmail.com

    SvarSlett